Virágos hajdíszek a nagy napra

A gyönyörű megjelenéshez hozzátartozik a fantasztikus ruha, a kiváló smink, és természetesen a különleges hajdísz is. De milyen lehetőségei vannak egy menyasszonynak? Milyen virágos megoldások közül választhat, hogy a megjelenése minden képzeletet felülmúljon? Íme néhány ötlet a csodás hajdísz kiválasztásához.

Romantikus virágkoszorú

Ha egyszerű, szabadtéri esküvő lesz, vagy csak bájos megjelenést szeretnél, akkor bátran dönts az élővirág-koszorú mellett. Ez friss és üde, valamin mesés megjelenést biztosít számodra. Rengeteg színvariációt választhatsz a megannyi gyönyörű és jó illatú virág közül. A kérdés már csak az, hogy melyik illik legjobban a ruhádhoz és a sminkedhez?

Fonatba tűzve

Ha a koszorút túl soknak találod, de szívesen dobnád fel a megjelenésedet néhány virággal, akkor sincs nehéz dolgod. A legegyszerűbb, ha egy gyönyörű hajfonat mellett döntesz. Ha már elkészült a mesés frizura, akkor tűzzetek bele néhány gyönyörű virágot. Ezek nagyszerűen feldobják a megjelenésedet, így még mesésebb lehetsz az esküvőn.

A szolid megjelenés

Amennyiben az esküvő, a ruhád és a sminked is visszafogottabb, akkor nyugodtan használj csupán egyetlen szál virágot a frizurád szebbé tételére. Például tűzz egy rózsát az elkészült kontyhoz, ami rendkívül teljessé teheti a megjelenésedet.

Milyen virágot használj?

Ezekhez a különleges hajdíszekhez természetesen élő- és művirágot egyaránt használhatsz. Azonban az esküvőre érdemesebb egy szép művirág mellett dönteni, hiszen ez érthető módon jobban tűri az igénybevételt, és így az este végére is ugyanolyan mesésen festhetsz, mint reggel amikor kiléptél a fodrásztól. 

Visszatérő motívum

Akármelyik hajdíszt választod is, akármilyen megoldás mellett döntesz, valamit érdemes fejben tartanod. Ha esetleg a csokrodban, vagy a ruhád díszítésén visszaköszön ugyanaz a virág, az még harmonikusabbá teheti a megjelenésedet. 

 

Válaszd ki te is a legszimpatikusabb megoldást, és válj igazán gyönyörű menyasszonnyá a nagy napon. Nem érdemes kihagyni a mesés lehetőségeket, hiszen így mindig örömmel emlékezhetsz majd vissza a csodás pillanatra.