Ötletek a szalagavató előtti készülődéshez

Mivel nekem is volt szalagavatóm, és nagyon készültem rá, a mai napig élénken él bennem, hogy mennyire vártam azt a napot. Tudod, a szalagavató kicsit olyan „beavatós” helyzet, nem csak a szalag miatt. Ez a nagykorúság és az érettség kapuja, de persze a NŐ-vé és FÉRFI-vá érés nyitánya is. Igaz, az erősebbik nem képviselői közül páran ilyenkor még nem viszik túlzásba ezt a vonalat…

Hogy segítsünk Neked, ebben az írásban ötleteket adunk a szalagtűzés előtti várható előkészületek áttekintéséhez. Ezekre érdemes előre felkészülnöd, átgondolnod, megtervezned. No, lássuk.

 

  • A legfontosabbhoz, az álomszép ruhádhoz persze mi minden segítséget megadunk. A Boglárka szalonban ugye mindent kapsz, Neked az egyetlen feladatod, hogy belebújj a választott csodába. A nálunk a gyönyörűséges rucihoz még cipőt és a kiegészítőket is megkapod a kölcsönzési díjban, tehát nem kell ezek után feltúrnod a várost.
  • Smink. Egy jó kozmetikust, főleg, ha nem jársz rendszeresen, érdemes hetekkel előre egyeztetned, azaz időpontot foglalnod, különben szalagavató szezonban nem lesz már szabad kapacitása a szakembereknek.
  • Ugyanez vonatkozik a műkörmösre és a fodrászra is.
  • Ha szeretnél a hajadba ékszereket tenni, erről is célszerű idejében gondoskodni. Édes kis hajba tűzhető virágokat, strasszokat egyébként a Boglárka szalonban is vásárolhatsz baráti áron.
  • Ha szolival szeretnéd kontrasztosabbá tenni a bőröd a fehér ruhacsodádhoz, azt is előre tedd meg. Ha a rendezvény előtt esel neki, akkor szegény bőröd maximum jól kipirosodik, de barna nem lesz.
  • Szerezz be egy pánt nélküli, szilikonos fehér melltartót. Vannak horror áron minden fehérnemű boltban, de a Boglárka szalonban tartunk - direkt Nektek - szuper minőségű melltartókat kedvező áron.
  • S végül, de nem utolsó sorban: a szalagavató előtti éjszakán jól aludd ki magad! A legmenőbb sminkes sem tud mit kezdeni a kialvatlan orcával. S ne feledd: mi ugyan a leggyönyörűbb ruhákat válogatjuk Neked, de a szalagavató igazi sztárja TE magad vagy, nem a kellékeid.

 

Szalagavató ruháink