Mit viseljenek a koszorús lányok?

Minden esküvő kapcsán felmerül a kérdés, hogy mit viseljenek a koszorús lányok. Minden lánynak más fazon és más szín áll jól, ahhoz azonban, hogy egységes maradjon a kép, nem viselhet mindegyikük más-más ruhát. Most ahhoz adunk pár tippet, hogyan lehet összehangolni a koszorúslányok ruháját anélkül, hogy bármelyikük is kényelmetlenül érezné magát a nagy napon.

A szoknyahossz

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy a különböző fazonú ruhák jól mutassanak egy képen az, ha a szoknya hosszát egységesre szabjuk. Természetesen igaz, hogy nem minden lánynak áll jól ugyanaz a hossz, de nagyon jó kompromisszum lehet a térd körül végződő szoknya, mely a legtöbb alkaton jól mutat.

A variációk minimalizálása

Természetesen az is egy megoldás, hogy a lányoknak viszonylagos szabadságot biztosítunk, hogy mindenki saját alkatára és egyéniségére szabhassa a ruhát. Érdemes azonban kiválasztani két dolgot, melyek minden ruhában megegyeznek. Ha például a lányok más-más anyagból szeretnék varratni a ruhákat, akkor érdemes a színt és a fazont egységben tartani, ha például a fazont szeretnék variálni, akkor a legjobb megoldás, ha a ruhák színben és anyagban egyeznek, így az eltérések ellenére a fotókon egységes képet adnak majd.

A színek

Szép és kifinomult megoldás az is, ha a lányok ruhái különböző színűek, nagyon oda kell azonban figyelni, hogy ezek milyen szín-skálán mozognak. Ha pasztell árnyalatokat választunk, könnyebb dolgunk van, de háromnál több színt ne variáljunk, mert hiába illenek egymáshoz a színek, ha túl sokféle van belőlük. Igazán harmonikus hatást akkor érhetünk el, ha a szalonban napfénynél ellenőrizzük a színeket, amennyiben lehetőség van rá, kérjünk próbadarabokat az adott színekből (ekkor a fazonnal nem kell törődni), és tegyük őket egymás mellé, hogy el tudjuk képzelni a végeredményt.

A lehetőségek minimalizálása

Bár minden menyasszony azt szeretné, hogy koszorúslányai a lehető legjobban érezzék magukat az esküvőn, nem érdemes elkényeztetni őket választási lehetőségek tekintetében. Ha túl sok az opció, a lányok sosem fognak megegyezni. Gyors kompromisszumra akkor van esélyünk, ha kevés lehetőség közül engedjük választani a koszorúslányokat, így az ő kezükben van a döntés, mégis a mennyasszony felügyelheti azt.

A szalonunkban 250 fantasztikus ruha vár, érdemes benézni hozzánk: http://www.boglarkaszalon.hu/alkalmi.es.bali.ruha/noi.ruha