Milyen stílusú esküvői ruhát válasszak?

Az ideális menyasszonyi ruha az alakod mellett a stílusodhoz is illik. Hiszen lehet bármilyen gyönyörű egy abroncsos, hatalmas szoknyarésszel rendelkező ruha, amelyben leginkább egy habcsókhoz hasonlítasz, ha te nem a romantikus, hanem inkább a modern stílust kedveled. Az alábbiak segítenek a választásban.

Modern

 

Ha „a kevesebb több” elvét vallod, szereted a finom anyagból készült, elegáns szabású, ám nem túldíszített ruhákat, a menyasszonyi ruha kiválasztásánál is kövesd ezt a vonalat. A díszítés és a kiegészítők tekintetében se ess túlzásba.

 

Romantikus

 

Ha már kislánykorod óta a tökéletes esküvőről álmodozol, és azt szeretnéd, ha a nagy nap leginkább egy romantikus tündérmeséhez hasonlítson, egy olyan menyasszonyi ruhát válassz, amelyben igazi hercegnőnek érezheted magad: fodrok, gyöngyök, virágok, csipke – ez a te világod.

 

Természetes

 

Amennyiben inkább kirándulni mész, mint vásárolgatni, és a magánéletben is a földszínű, egyszerű, könnyen kombinálható ruhákat választod a virágos miniruhák és a fodros kisestélyik helyett, esküvőiruha-kölcsönzéskor is az egyszerűbb szabású darabok közt keresgélj. Kiegészítőnek elég egy szál élő virág a hajadba.

 

Extravagáns

 

Ha mindig is szeretted magadra vonzani a tekinteteket, egy hatalmas, abroncsos, uszályos ruha helyett válassz egy rövidebbet, magasan felslicceltet vagy mélyen kivágottat. A fehér helyett más színekben is gondolkodhatsz.

 

Klasszikus

 

Ha a klasszikus, örök divat ruhadarabokat kedveled, válassz egy pántos vagy pánt nélküli, bő szoknyájú, nem túldíszített darabot. Így igazi klasszikus, elegáns menyasszony lehetsz, „habcsók-effektus” nélkül.

 

Kínálatunkban számos romantikus, klasszikus, modern és egyszerű szabású esküvői ruhát találsz, így érdemes nálunk kezdened a keresgélést.