Milyen kiegészítőkkel dobhatod fel a szalagavató-ruhádat?

A fiúk sosem értik, miért kell a nőknek annyi cipő, táska, ékszer meg a többi – szerintük a ruha mellé épp elég a cipő, és abból sem kell több pár. Pedig a kiegészítők alaposan fel tudják dobni még a legegyszerűbb öltözéket is.

A kiegészítők minden ruhadarabot feldobnak

 

Az a bizonyos „kis fekete” ruhád vagy egy szimpla farmer is teljesen másképp mutat, hogyha más cipővel vagy táskával veszed fel; szinte egy teljesen új szettet kapsz. Kiegészítők nélkül sokkal unalmasabb még a legszebb ruha is – így ha megleped magad egy-egy új darabbal, nem árt beszerezned hozzá valamilyen ékszert vagy egy hozzá passzoló cipőt is.

 

Emeld ki a keringőruhád szépségét!

 

Nincs ez másképp a szalagavató-ruhával sem. Legyen akármilyen gyönyörű a ruhád, ha az árván csüng rajtad, és nem emeli ki a szépségét semmi: sem egy hasonlóan gyönyörű cipő vagy épp egy nyak-, illetve fejdísz.

 

Tőlünk ingyen kapsz kiegészítőket a ruhához

 

Ha a szalagavatóruha-kölcsönzést nálunk intézed, nemcsak egy csodaszép keringőruhát kapsz, hanem a szükséges kiegészítőkkel is ellátunk – ezekért nem kell külön fizetned. A ruhához jár egy pár cipő, kesztyű, nyakdísz és tiara is. Ezért érdemes minél hamarabb ellátogatnod hozzánk, és lefoglalnod a neked tetsző ruhát, hogy a kiegészítőkből is találj olyat, amely illik a keringőruhához, és a te stílusodhoz is tökéletesen passzol.