Milyen kiegészítő, frizura és smink illik a keringőruhához?

Biztosan tudod, hogy egy oda nem illő cipő, kiegészítő, frizura vagy smink még a leggyönyörűbb ruha szépségét is leronthatja. Ezért ezekre a részletekre is érdemes odafigyelned. Ha nálunk intézed a keringőruha-bérlést, segítünk ebben, hiszen a ruha mellé ingyen kapsz kölcsön cipőt, kesztyűt, tiarát és nyakláncot; így neked már csak egy jó fodrászt és sminkest kell keresned.

Cipő

 

A keringőruhához zárt cipő dukál, így a kedvenc szandálod most nem lesz jó, akkor sem, ha fehér. Elegáns alkalmakkor a harisnya kötelező.

 

Ékszerek

 

A tőlünk kapott tiara és nyaklánc tökéletes kiegészítői lesznek a ruhádnak. Gyűrűből ne legyen túl sok rajtad, és a karórádat is vedd le a tánc idejére.

 

Kesztyű

 

A kesztyű érhet épp a könyök fölöttig, de a felkar közepéig is. A gyűrűt a kesztyű alatt viseld; ha pedig nem fér el alatta rendesen, inkább vedd le. A kesztyű takarhatja, de szabadon is hagyhatja az ujjakat.

 

Smink

 

Ma magad készíted, a sminked ne legyen túl hivalkodó: a kétcentis pink műkörmöt és a műszempillát erre az alkalomra inkább mellőzd.

 

Frizura

 

Leengedve, félig leengedve vagy kontyban is viselheted a hajadat: talán az utóbbi a legpraktikusabb, hiszen így nem zavar tánc közben, a tiara is kényelmesebb, és jobban is mutat. Olyan frizurát válassz, ami illik hozzád, és lehetőleg próbáld ki még a nagy nap előtt, nehogy ott derüljön ki, hogy a kompozíció a legkisebb mozdulatra szétesik.