Milyen frizura illik a különböző kivágású esküvői ruhákhoz?

Ahhoz, hogy minden tökéletes lehessen a nagy napon, az esküvőiruha-kölcsönzés mellett a frizurád kiválasztására is nagy hangsúlyt kell fektetned. Nem kezelheted a kettőt külön, hiszen a hajviseletednek nemcsak hozzád és az alkalomhoz, hanem magához a ruhához is illenie kell. Így érdemes először kikölcsönöznöd a menyasszonyi ruhádat, majd ezután elkezdened nézegetni az ahhoz passzoló frizurákat. Az alábbiakban ahhoz kaphatsz segítséget, milyen nyakkivágáshoz milyen hajviselet illik.

·      A félvállas ruhákhoz a félresöpört vagy az egyik (a ruhával ellentétes) oldalt megkötött haj illik. A copfot, fonatot vagy félretűzött hajat feldobhatod egy szál virággal.

 

·      A kerek nyakkivágású ruhákhoz a feltűzött haj passzol a legjobban. Választhatsz szorosabb vagy lazább kontyot is; a lényeg, hogy a hajviselet látni engedje a vállad.

 

·      Ha pánt nélküli menyasszonyi ruhát választasz, kontyban vagy félig, illetve egészen leengedve is viselheted a hajad, hiszen a vállad és a mellkasod teteje így is látható marad.

 

·      A nyakban megkötött ruhák szabadon hagyják a vállat, és ráirányítják a figyelmet, így vétek lenne eltakarni őket; azaz érdemes feltűznöd a hajad.

 

·      A spagettipántos esküvői ruhához többféle frizura is illik. De ha a ruha eleje díszes, és még nyakláncot is viselsz hozzá, a hajad lehetőleg ne lógjon előre: legalább félig tűzd fel.

 

·      A magas nyakú menyasszonyi ruhák esetén szintén jó választás, ha félresöpröd a hajad a nyakadból, ugyanis különben túl sok „anyag” takarna ezen a részen. A félig feltűzött, hátralógó haj remekül illik ehhez a fazonhoz.

 

Bármelyik nyakmegoldást részesíted is előnyben, esküvőiruha-kölcsönzőnkben biztosan megtalálod a számodra ideális ruhát.