Milyen esküvői ruhát válasszon egy telt keblű menyasszony?

Ha dús keblekkel rendelkezel, és épp menyasszonyiruha-kölcsönzésre készülsz, választhatsz, hogy bátran megmutatod, amid van, vagy inkább egy kicsit szolidabb megoldást keresel. Bármelyik lehetőség mellett döntesz is, érdemes megfogadnod az alábbi tanácsokat.

·      Kezdd a melltartóvásárlással: ne próbálgass esküvői ruhákat egy régi sportmelltartóban, amely már nem tartja rendesen a melleidet, hiszen így nem fog kiderülni, hogy áll majd a ruha a nagy napon.

 

·      A kebleid miatt előfordulhat, hogy pár számmal nagyobb esküvői ruha kell majd, mint amilyet egyébként hordasz. Ez ne kedvtelenítsen el; a ruhaméret csak egy szám.

 

·      A telt keblű hölgyek számára előnyös a szív alakú és a mély kerek kivágás, illetve a V-nyak is. Ha nem bánod, hogy sokat mutatsz magadból, ejtett vállú felsőrésszel rendelkező esküvői ruhát is választhatsz.

 

·      A magas nyakú ruhákat kerüld; ezek még nagyobbnak láttatják a felsőtestedet. A nyakbakötős fazon sem a legjobb választás. Ha templomi esküvő is lesz, a kivágás ne legyen túl mély.

 

·      A felpróbált ruhában állj a tükör elé, és hajolj előre: az eléd táruló látvány fogadja majd a széken ülő nagyit is, akit lehajolva megpuszilsz. Ha úgy gondolod, az nem elég szolid, maradj a kicsit kevésbé mély kivágás mellett.

 

·      Telt kebleid és a ruha ízléses kivágása gondoskodnak majd róla, hogy minden szem arra a területre szegeződjön. Így nem szükséges tovább hangsúlyoznod ezt a részt: a ruha mellrészén ne legyenek díszítések; vonala maradjon egyszerű és letisztult.

 

·      Az A-vonalú szoknyarész ideális választás: szépen kiemeli a homokóraalakot, azonban nem túl szűk. Az ejtett csípővonal szintén jól áll, hiszen optikailag nyújtja a derekadat, így nem fog úgy tűnni, mintha csak egy nagy mellből és egy széles csípőből állnál.

 

·      Az empire stílusú (mell alatt vágott) ruhákat inkább kerüld: nagy keblekkel olyan hatást keltenek, mintha állapotos lennél. Kivételt képez az az eset, ha valójában ez a helyzet.

 

Esküvőiruha-kölcsönzőnkben biztosan megtalálod a tökéletes darabot, így érdemes nálunk kezdened a keresgélést.