Milyen esküvői ruhát válasszon egy kis keblű menyasszony?

Ha nem áldott meg a természet dús keblekkel, a hétköznapokban biztosan okozott már gondot az öltözködés, mert nehezen találtál olyan felsőket és ruhákat, amelyek segítenek „csalni” egy kicsit melltájékon, nem pedig épp hogy felhívják a figyelmet a hiányosságokra. A kis mell azonban nem lehet akadálya annak, hogy gyönyörű menyasszony legyél. Számtalan olyan fazonú ruhakölteményt találsz kölcsönzőnkben, amelyek kifejezetten kisebb keblű menyasszonyoknak állnak jól.

·      Olyan ruhát válassz, amelynek gazdagon díszített a felsőrésze: a hímzés, a gyöngyök, a fodrok és a masnik mind-mind teltebbnek láttatják az adott területet. A tökéletes melltartóról se feledkezz meg: szerezz be egy kosaras, szivacsos fazont, és abban gyere el ruhát próbálni.

·      A magas nyakmegoldással rendelkező ruhákat neked találták ki. A mély kivágás inkább felhívná a figyelmet kis kebleidre; de egy magasan záródó vagy akár garbó fazonú ruhával az ellenkező hatást érheted el.

·      Tereld el a figyelmet a melleidről; például a karodra és a válladra – főként, ha szép karcsúak és izmosak. Mutass meg belőlük minél többet, például egy nyakbakötős vagy csőfazonú felsőrésszel. A hosszú ujjú, V-kivágású ruhákat azonban kerüld.

·      Kis mellel is lehet mély kivágású ruhád: azonban a kivágás ne elöl, hanem hátul legyen. A kevésbé dús keblű menyasszonyoknak nagyon jól állnak a hátat szabadon hagyó fazonok. Emeld ki a derekad karcsúságát; így nagyobbnak tűnik majd a melled. A mell alatt vágott empire fazon helyett válassz inkább egy a derekadra simuló darabot.

Ha a fentieket végigolvasva sem tudod még pontosan, milyen esküvői ruhát szeretnél, gyere el a szalonunkba, és segítünk választani!