Milyen esküvői ruha illik az alakomhoz?

Menyasszonyiruha-kölcsönzéskor nemcsak arra kell figyelned, hogy a kiválasztott ruhaköltemény passzoljon a stílusodhoz: az alakodhoz is illenie kell. Az alábbiakban segítünk neked a megfelelő szabású esküvői ruha kiválasztásában.

Alacsony, vékony menyasszony

 

A kis termetű hölgyek lehetőleg ne válasszanak hatalmas abroncsos, fodros vagy túldíszített menyasszonyi ruhát. Az légies anyagból készüljön, a formája pedig inkább karcsú trombitára hasonlítson. A testhezálló belső réteg és a tüll külső réteg kombinációja tökéletes.

 

Teltkarcsú menyasszony

 

Önbizalmadhoz mérten megpróbálhatod eltakarni, ami nem tetszik magadon, de ki is hangsúlyozhatod a formáidat. A mell alatt vágott fazonú menyasszonyi ruhák takarják a hurkákat, viszont egyszersmind kiemelik a telt kebleket.

 

Telt keblű menyasszony

 

Akár inkább elfednéd, akár kiemelnéd a melleidet, a lényeg a ruha kivágásán van. A négyzet alakú kivágás mindenkinek jól áll; a telt keblűeknek kiváltképp. Ha a szív alakú kivágást választod, pántos változatot viselj bő szoknyával, hogy kiegyensúlyozhasd a felsőtested teltségét.

 

Fiús alkatú menyasszony

 

Az egyenes derekú, vékony, kevésbé telt keblű menyasszonyok nőies formákat varázsolhatnak maguknak egy peplumos ruhával. A karcsú, hosszú combok megmutatásához érdemes felsliccelt szoknyát választani.

 

Homokóra alkatú menyasszony

 

Az ejtett derekú, tüllel díszített ruha kiemeli a nőies vonalakat. A feltűnő övmegoldás a karcsú derékra irányítja a szemet, a bő, többrétegű szoknyarész pedig eltereli a figyelmet a telt csípőről.

 

Bármilyen alakod van is, érdemes ellátogatnod szalonunkba, ahol segítünk az esküvőiruha-kölcsönzésben. Szeretettel várunk, márciusig 50% kedvezménnyel!