Koszorúslányruhák

Az esküvőkhöz szinte már ugyanolyan mértékben tartozik a koszorúslányok jelenléte, ahogyan a menyasszonyé is. Van, akinek egy lánya van, van, akinek tíznél is több. Bárhogy is alakul: mind látványban, mind hangulatban sokan emelnek az esküvői ceremónián. Mai írásunk a koszorúsruhák világával foglalkozik.

Hajdanán az volt a szokás, hogy a menyasszony hosszú uszályát a kiskoszorúslányok vitték a szertartáson a menyasszony után. Ugyanígy vitték sokszor a több méteres fátylakat is a kicsik, akik persze szintén be voltak öltözve, és nagyon cukik voltak, ahogy illegtek-billegtek a menyasszony mögött. Mostanára eltűnőben van az uszály, a kislányok beöltözése mégis megmaradt. Van, aki kismenyasszonyként hófehér ruciba öltözteti a kislányokat, de az is nagyon helyes, amikor az oviskorú leányzók rózsaszínben illegetik magukat a menyegzőn. A Boglárka Szalonban kislányruhák széles választéka vár a szivárvány minden színében, valamennyi gyerekméretben. Természetesen minden ruhánkhoz találtok édes kis kiegészítőket is. A kiskoszorúslányruhák galériájátitt tekinthetitek meg.

 

A felnőtt lányok számára is káprázatos modelleket kínálunk. A menyasszony és a családtagok az esküvőre végre olyan lélegzetelállító, abroncsos, estélyi ruhákat vehetnek fel, amelyeket a hétköznapokban nem. Sokan álmodoznak a régi korokról, ahol napi viselet volt a nagyabroncsos öltözék. Mi azt javasoljuk kedves Lányok Nektek, hogy ha esküvőre vagytok hivatalosak, akkor ne hagyjátok ki ezeket a ritka pillanatokat, amikor Ti is igazi Nők lehettek, a női pompa teljes „fegyvertárával”. Eszméletlen szép alkalmi ruhákban ragyoghattok, melyek galériáját itt tekinthetitek meg.

 

Főleg Amerikában és más, angolszász területeken terjedt el az a szokás, hogy a koszorúslányok ugyanolyan színű és típusú ruhákban jelennek meg. Lehet ezt is követni, hisz itt, a Boglárka Szalonban számos modellből tudunk Nektek ugyanolyanokat kínálni. De egy dologra azért szeretnénk felhívni a figyelmeteket, főleg a nagylányok esetében. Kevés olyan nő van, akinek minden szín és minden fazon jól áll. Általában a koszorúslányaid különböző korúak, alkatúak, más színű a szemük, a hajuk. Röviden: mindenkinek más áll jól, ebből fakadóan másban fogja magát jól érezni. Megteheted, hogy megkéred a koszorúslányaidat, hogy öltözzenek egyformába, de ha kifejezik az ellenérzésüket, kérlek legyél tekintettel erre. Neked sem lesz jó, ha a barátnőid feszengeni fognak az egész este alatt, mert Te azt álmodtad meg, hogy mondjuk mindenki habos-babos rózsaszínben pompázzon körülötted. Vagy a pluszkilókkal küzdő barátnőd nem biztos, hogy repesni fog az örömtől, ha Te mindenkit miniruhában álmodtál meg.

 

Szóval úgy érdemes ezt csinálni, Csajok, hogy kértek egy időpontot hozzánk, együtt eljöttök, és meglátjátok, hogy ki, miben fogja magát jól érezni. A cél végül is az egy lakodalmon, ha már közösségi ünnepély, hogy mindenki szuperül érezze magát, nem igaz?

 

Várunk Benneteket nagy szeretettel a Boglárka Szalonban.