Kiegészítők az esküvői ruhához

Az esküvői ruhád szépségét úgy emelheted ki a legjobban, ha hozzáillő kiegészítőkkel, például egy tiarával, nyaklánccal vagy karkötővel teszed teljessé az összhatást. Így az esküvő szervezésekor a kiegészítők beszerzésének feladatát is be kell ütemezned. Ezért érdemes minél hamarabb ellátogatnod a szalonunkba, hogy a menyasszonyiruha-kölcsönzés után a ruhához illő kiegészítők kiválasztására is maradjon időd. Az alábbiakban abban segítünk, mire mondj igent és mire nemet az esküvői kiegészítőkkel kapcsolatban.

Ezt tedd:

 

1.     Először a ruhát válaszd ki; ne siesd el a kiegészítők beszerzését akkor se, ha beleszeretsz egy tiarába vagy nyakláncba, mert lehet akármilyen szép, ha nem illik a ruhádhoz.

2.     Ne ragaszkodj a tiarához. Ha kislánykorod óta a nagy napra vársz, amikor végre igazi hercegnő lehetsz, és felteheted a „koronát”, a tiara a te kiegészítőd. De ha nem illik a stílusodhoz, választhatsz helyette egy szál virágot, egy kis fátylat, hajpántot vagy kalapot is.

3.     Nyugodtan használj színeket; nem kell, hogy minden fehér legyen. Ha a ruhád a hagyományos színben pompázik is, a nyaklánc vagy akár a ruha díszítése nyugodtan lehet színes.

 

Ezt ne tedd:

 

1.     Ne hagyatkozz a memóriádra: ha már túl vagy a menyasszonyiruha-kölcsönzésen, a kiegészítővásárlásra vigyél magaddal egy fotót a ruháról, hogy könnyen eldönthesd, egy bizonyos nyaklánc illik-e hozzá vagy sem.

2.     Ne feledd, a kevesebb több: a túl sok kiegészítő eltereli a figyelmet a gyönyörű ruhádról, illetve a te szépségedről is, így ne vidd túlzásba. A nyaklánc, a tiara vagy a fülbevaló mindig csak kiegészítse, ne pedig elnyomja a ruhát.

3.     A strasszt lehetőleg mellőzd: a műanyag „gyémántok” nem verik úgy vissza a fényt, mint egy igazi, így a fotókon fekete pöttyöknek látszhatnak. Ha Swarovski-kristályos kiegészítőkre nincs pénzed, olyat válassz, amin üveg kövek vannak.