Hogyan készítsd fel a tested 1 év alatt a nagy napra?

Menyasszonyként rengeteg teendőd lesz a ruhakölcsönzésen kívül is, például el kell kezdened foglalkozni a testeddel, hogy a nagy napon a lehető legjobb formádat hozhasd. Érdemes az alábbi „órarend” alapján haladnod.

1 évvel az esküvő előtt

Mivel mindenki a kezedet fogja nézegetni, hogy megcsodálhassa a gyűrűdet, kezdj el figyelmet fordítani a manikűrre: hidratáld a kézbőröd, és kísérletezgess a különböző körömlakkokkal.

 

11 hónappal az esküvő előtt

 

Alakíts ki egy egészséges étrendet, és kezdj el sportolni. Ha bőrhibáid vannak, keress fel egy bőrgyógyászt, hogy az esküvőig el lehessen tüntetni őket.

 

10 hónappal az esküvő előtt

 

Kezdd el növelni a vízfogyasztásodat: legalább hatpohárnyit igyál meg minden nap. Ekkor érdemes időpontot foglalnod lézeres szőrtelenítésre is, ha a nagy napra tökéletes eredményt szeretnél.

 

9 hónappal az esküvő előtt

 

Menjetek el jegyesfotózásra, hogy gyakorolhassátok a pózokat, illetve egy fogászati fogfehérítésre is keríts sort.

 

8 hónappal az esküvő előtt

 

Kezdj el odafigyelni a napi legalább 8 óra alvásra, és iktass be egy masszázst, hogy megszabadulhass az esküvőszervezés okozta stressztől.

 

7 hónappal az esküvő előtt

 

Ha eddig túlságosan kiszedted a szemöldököd, konzultálj a kozmetikusoddal, hogyan érhetnétek el egy természetesebb formát, és kezdd el növeszteni.

 

6 hónappal az esküvő előtt

 

Ismét konzultálj egy kozmetikussal és bőrgyógyásszal, hogy a nagy napra tökéletes lehessen a bőröd. A tested hidratálására is fordíts figyelmet.

 

5 hónappal az esküvő előtt

 

Kezdj el sminkest és fodrászt keresgélni; illetve mostantól fogyassz kevesebb kávét, így szebb lesz a mosolyog a nagy napon.

 

4 hónappal az esküvő előtt

 

Rendszeresen radírozd le a testedet, és kezdj el szoláriumba járni.

 

3 hónappal az esküvő előtt

 

Döntsd el, milyen frizurát és sminket szeretnél a nagy napon.

 

2 hónappal az esküvő előtt

 

Otthon fehérítsd ki a fogaidat, menj el fodrászhoz egy egészségügyi vágásra, és válaszd ki az esküvői illatodat: próbálj ki többféle parfümöt.

 

1 hónappal az esküvő előtt

 

Rendszeresen radírozd az arcbőrödet otthon, hogy üde és friss legyél a közelgő nagy napon.

 

2 héttel az esküvő előtt

 

Most már ne menj kozmetikushoz, és új termékeket se próbálj ki az arcodon. Ha fested a hajad, menj el a fodrászhoz, de új színnel semmiképp se kísérletezz.

 

1 héttel az esküvő előtt

 

Mellőzd a túlzott só-, alkohol- és koffeinfogyasztást, és jógázz, hogy nyugodt tudj maradni. Erősítsd meg az esküvő előtti sminkes és fodrász időpontokat.

 

1 nappal az esküvő előtt

 

Itt az ideje a manikűrnek és a pedikűrnek. Majd vegyél egy forró levendulaolajos fürdőt; most már nincs más dolgod, mint lelkesen várni a holnapot.