Hogyan kaphatsz ingyen táncruhát a szalagavatódra?

Biztosan izgulsz már a közelgő szalagavató miatt, és talán már el is kezdted keresgélni a legszebb keringőruhát. A tökéletes ruha egyszerre csinos, elegáns és kényelmes, illetve szintén fontos ismertetőjele, hogy a lányok meglátva, mi van rajtad, irigykedni kezdenek, a fiúk pedig azt mondják, „wow”.

Ha a többiek is nálunk kölcsönöznek, te ingyen megkapod a ruhát 

Ha találtál is már ilyen ruhát, de az esetleg túl drága volt, szívesen segítünk abban, hogy jóval kedvezőbb áron, sőt, ingyen juss hozzá a kedvencedhez. Ha nemcsak te, hanem több ismerősöd vagy akár az egész osztály a Boglárka Szalonból kölcsönöz keringőruhát, te ingyen kapod meg a tiédet.

Hozz össze minket az osztályoddal!

Mindössze annyi a dolgod, hogy megkérdezd barátaidat és ismerőseidet, döntöttek-e már a szalagavatós táncruhák bérlésével kapcsolatban. Szervezz meg egy kötetlen találkozót az osztályoddal vagy évfolyamoddal, és ha többen is úgy döntenek, nálunk kölcsönöznek keringő ruhát vagy táncruhát, te ingyen választhatsz magadnak egyet a kínálatunkból. A megspórolt pénzből pedig vásárolhatsz egy új cipőt vagy más kiegészítőket a tánchoz vagy jól jön az afteren.

Nézd meg, melyik ruhánk tetszik a legjobban!

Ha keringőruhára, frakkra, szmokingra vagy bármilyen más táncruhára – bajor sörtánc, csárdás, palotás, charleston, latin, görög néptánc, kánkán, tangó stb. – van szükségetek, nézd meg a kínálatunkat! És persze azt is nyugodtan elkezdheted tervezgetni, melyik szalagavatós ruhánkat szeretnéd kikölcsönözni ingyen. A részletekért látogass el a szervezzesnyerj.hu weboldalra!