Ha októberben lesz a szalagavatód, 30 százalékkal olcsóbban kapsz ruhát!

Két hét múlva október, így ha ebben a hónapban lesz a szalagavatód, már nem sok időd van arra, hogy megtaláld a tökéletes ruhát. Nem érdemes halogatnod a dolgot, hiszen minél később kezded el a válogatást, annál kisebb az esély, hogy olyan keringőruhát találj, amely valóban tetszik, jól áll, illik a stílusodhoz, és a mérete is megfelel. A kiegészítőkről nem is beszélve: hiába bukkansz rá a tökéletes ruhára, ha nincs hozzá illő cipőd, kesztyűd vagy nyakláncod.

22 ezer helyett 15 ezer forintért lehet ruhád

 

Ráadásul most eggyel több okod van arra, hogy eljöjj hozzánk, és kiválaszd a legszebb ruhát az októberi szalagavatódra. Ugyanis mindazok, akik októberre kölcsönöznek tőlünk keringőruhát, kedvezményes áron választhatnak több mint 500 darabos kollekciónk modelljei közül. Ha a jövő hónapra kellene a ruha, nem 22 ezer, hanem mindössze 15 ezer forintért, azaz több mint 30 százalékkal olcsóbban kölcsönözheted ki a nagy napra!

 

A ruhához kiegészítőket is kapsz

 

És ez még nem minden: a ruha mellé cipőt, kesztyűt, nyakdíszt és tiarát is kapsz 13 ezer forint értékben – ingyen! Azaz, októberben összesen 15 ezer forintot kell fizetned 35 ezer helyett a keringőruháért és a kiegészítőkért. Rossz hírünk csak egy van, mégpedig az, hogy elég gyorsan fogynak a ruhák: ne kockáztasd meg, hogy egy másik lánynak pont az tetszik meg, amelyiket teljesen rád szabtak! Nézd meg most a kollekciónkat a weboldalunkon, válaszd ki a legszebb ruhákat, majd gyere el hozzánk felpróbálni!