Egyenes vonalú esküvői ruhák a modern stílust kedvelő menyasszonyoknak

Ha a hétköznapokban is a modern stílust részesíted előnyben a hagyományossal vagy romantikussal szemben, valószínűleg menyasszonyként sem egy hatalmas, habcsókszerű ruhát képzelsz el magadnak. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ne lehetne hercegnői külsőd a nagy napon. Ha az esküvőiruha-kölcsönzést a mi szalonunkban intézed, a rengeteg féle stílusú és szabású ruha között biztosan megtalálod azt, amelyik tetszik, illik az alakodhoz és modern felfogásodhoz.

Az egyenes fazon vékony, nem túl magas menyasszonyoknak áll jól

 

A modern, trendi és a nemes egyszerűséget kedvelő aráknak leginkább az egyenes szabású ruhákat ajánljuk. Ezek a ruhaköltemények lágyan követik a tested vonalát, azaz nem simulnak rá teljesen, de megmutatják az alakodat. Ez a szabás elsősorban a nem túl magas, karcsú, vékony menyasszonyok számára ideális; alma vagy körte alkattal, illetve súlyfelesleggel inkább egy másik szabást válassz. Ha karcsú vagy, tökéletes homokóra alkat, de telt idomokkal rendelkezel, vedd figyelembe, hogy ez a szabás erősen kihangsúlyozza majd a kebleidet és a csípődet – természetesen, ha pont ez a cél, nyugodtan kölcsönözz egyenes vonalú ruhát.

 

Izgalmas hátkivágás

 

Az egyenes szabású ruhák általában finom selyemből készülnek; és a szabás egyszerűségét izgalmas dekoltázs, ejtett váll vagy hátkivágás ellensúlyozza. Így, ha szép, izmos hátad van, bátran mutogasd egy ilyen ruhában, amelyet – ha a helyszín jellege megengedi – uszályos változatban is megtalálsz menyasszonyiruha-kölcsönzőnkben.