A tökéletes menyasszonyi ruha 1. rész

Az esküvő mindenki életében kiemelkedő esemény, ez az a nap, amit minden nő már kislány kora óta tervez. Elképzeli, hogy milyen mesés lesz igazi hercegnőként az oltárhoz lépni, és örök hűséget fogadni. Ahhoz, hogy ezek az álmok valóra váljanak, a tökéletes ruhára van szükség. Ez pedig akárki számára elérhető, hiszen a különböző fazonok között mindenki megtalálhatja a számára legelőnyösebbet.

Minden ruhaválasztás célja, hogy megtaláld az „igazit”. Azt a stílust és azt a formát, amely tökéletesen illik hozzád. Ugyanis ha erre sikerül rálelned, akkor igazi hercegnőnek érezheted magad, és ez a ragyogó kisugárzás még gyönyörűbbé tesz majd. Ahhoz, hogy elérd a tökéletes megjelenést, válassz az alakodhoz passzoló fazont. Lássuk tehát, milyen típusú ruhák között kell megtalálnod a legmegfelelőbbet!

Az A vonalú ruhák

A legismertebb és egyben legkeresettebb menyasszonyi ruha fazon az A vonalú. Ez a formájáról kapta a nevét, ugyanis a felső része szorosan követi a test vonalát, majd általában a derékvonaltól (egyes változataiban a csípővonaltól) fokozatosan bővül, egészen a ruha alsó szegélyéig. 

Ez a fazon szinte bármilyen alkatú hölgyeknek jól áll, de különösen ajánlott mindazoknak, akiknek széles a csípője vagy rövid a dereka.

A báliruha fazon

A másik igen kedvelt típus a báli ruha fazon, amelyben sokan érezhetik magukat a tündérmesék szereplőjének. Ennek is jellemzője a szűk és testre simuló felsőrész, majd a deréktól közvetlenül induló hatalmas szoknyarész. Ebben az esetben éles határvonal fedezhető fel, ellentétben az A vonalú ruhák fokozatosságával. 

Ez ruha csodásan mutat a vékony hölgyeken, és nagyszerűen kiemeli a körte alakot (keskeny váll, szélesebb csípő). Hajtásokkal, redőzésekkel vagy fodrokkal díszített felsőrésszel optikailag növeli a mellméretet, ezért bátran választhatják a kisebb keblű menyasszonyok is. Azonban az alacsony hölgyeknek kevésbé ajánlott, mert a túl széles szoknya miatt előnytelen a számukra.

 

Az esküvőd napján nem adhatod lejjebb a mércét, a tökéletes ruhát kell megtalálnod. Válaszd az alkatodhoz legjobban illő ruhát, hogy igazi hercegnő válhasson belőled a nagy napon. Amennyiben segítség kell, a kollekciónkban tudsz keresni rengeteg kritérium szerint!