A tökéletes esküvői ruha alacsony menyasszonyoknak

Alacsony termeteddel is gyönyörű menyasszony lehetsz a nagy napon; mindössze az esküvőiruha-kölcsönzéskor oda kell figyelned arra, hogy egy az alkatodnak megfelelő ruhakölteményt válassz.

·      Tereld el a figyelmet a termetedről, és irányítsd máshova, például a karcsú derekadra egy fűzős felsőrésszel vagy a nyakadra egy érdekes kivágással.

·      Előnyös, ha az alsó- és felsőrész egy anyagból van szabva, mivel a töretlen vonal optikailag nyújt.

·      Az empire szabású, mell alatt vágott, illetve az A vonalú ruha jó választás; ha nemcsak alacsony, hanem egyben vékony is vagy, sellő fazonú ruhát is kölcsönözhetsz.

·      Az U vagy V alakú nyakkivágás hosszabbnak láttatja a nyakadat, így nyújtja az alakodat.

·      A ruhád lehetőleg ne csőfazonú, hanem vékony pántos legyen, ha pedig hidegebb évszakban házasodtok, hosszú, egyenes ujjú.

·      A földig érő, illetve az uszályos ruhák nyújtják az alakodat. A szoknyarész lehet rétegelt, de ne ess túlzásba: a „habcsók” jellegű megoldásokat kerüld.

·      Tereld a figyelmet az arcodra egy feltornyozott konttyal, kis kalappal vagy tollal; ezzel is nyújthatod az alakodat – mindezt fejeld meg egy magassarkú cipővel.

·      Ha tetszenek a nagyobb nyomott, hímzett vagy csipkés minták, azok lehetőleg ne a ruha felsőrészén, hanem a derékvonal alatt kapjanak helyet.

·      Lágy esésű anyagból (például selyem, sifon vagy organza) készült ruhát válassz, amely finoman hangsúlyozza az alakodat; a vastagabb, tömöttebb anyagokat és a sokrétegű szoknyákat kerüld.

A fentiek alapján biztosan könnyen megtalálod az alacsony termetedre ideális esküvői ruhát. Ha mégis segítségre lenne szükséged, látogass el kölcsönzőnkbe!