A menyasszonyi autó I. rész

Egy olyan témát boncolgatunk most, ami sokak számára igen kényes kérdés, és ami az egyik olyan tényező az esküvő során, mely valakinek egyáltalán nem fontos, ám van, akinek elsőrangú prioritást élvez. Ez pedig nem más, mint az esküvői autó.

Tény, hogy egy érzést – mintha sztárok lennénk – hogy mindenki ránk figyelne, az autó ajtaját sofőr nyitná ki, hogy vörös szőnyegen tipegnénk a csillogó menyasszonyi ruhánkban, hogy már maga a jármű látványa is ellentmondást nem tűrő eleganciával töltené el az ott lévőket – a legkitűnőbb alkalom átélni az esküvőnkön.

Természetesen ennek egyik legfőbb alkotóeleme maga az esküvői autó. Persze, ha igazán különleges élményre vágysz, akkor lehetőséged van egy csodaszép lovashintó bérlésére is. A nagyon vagány párok nem egyszer választják a motoros „felvonulás” nyújtotta igazán különleges és valljuk be, feledhetetlen élményét. Akadnak, akik villamost vagy retro buszt bérelnek és nem egyszer megtörtént már, hogy a fiatalok kerékpáron suhantak az anyakönyvvezető elé.


Ha azonban te azok közé tartozol, akinek az autókról írt első pár mondat megdobogtatta a szívét, ha már vizuális képet látsz magad előtt az élményre és az érzésre vonatkozóan, akkor olvass tovább!

Tudod már, hogy fontos lesz számodra az autó, melyben utazol, s melyből életed lányútjának utolsó métereire lépsz. Már csak azt kell eldöntened, hogy egy sportcsoda adta extravagáns küllemre vágysz, egy luxusautó kényelmét vennéd igénybe, vagy esetleg egy old timer tradícióit hívsz segítségül a nagy napon.

Fontos dolog, hiszen, ha esküvőd helyszínére egy igazán patinás, festői környezeten át vezet az út, akkor érdemes kihasználni a minél lassabb, komótosabb közlekedést, akár egy nyitott luxusautóban, akár egy old timer kabrio bőrülésein.

 

Ha megvan a vágyott autó típusa, onnantól már csak a virágkötőd feladata, hogy ahhoz megfelelő, stílusához illő, egyedi autódíszt varázsoljon a motorháztetőre, hogy minden tökéletes legyen! Ha még nem döntöttél, de nyitott vagy bármire, csak elegáns legyen, akkor a következő részben adunk egy tippet, mellyel egészen biztosan eléred a kívánt hatást!