8 tipp, hogyan válaszd ki a koszorúslányaid ruháját

A koszorúslányruha-kölcsönzésnél a saját ízlésed mellett a feladatra felkért barátnőid kívánságait is illik szem előtt tartanod. Az alábbi 8 tipp segít a ruha kiválasztásában, illetve az irányelvek meghatározásában.

1.     Igaz, hogy te leszel a főszereplő a nagy napon, ezt senki sem vitatja. De ne szúrj ki a barátnőiddel azért, hogy te még csinosabbnak látszódj: ne öltöztesd őket nevetséges ruhákba vagy olyasmibe, amitől kövérebbnek látszanak.

 

2.     Válassz egy egyszerűbb szabást, ami mindenkinek jól áll, főként, ha a koszorúslányok között vannak alacsonyabbak, magasabbak, vékonyabbak és teltebbek is. A rengeteg díszítés és kiegészítő olyan testrészeket emelhet ki, amelyek nem mindegyik barátnődön ideálisak.

 

3.     Olyan ruhát keress, amelynek stílusa passzol a te ruhádéhoz, és kiemeli, hangsúlyozza azt – de azért persze nem lehet összetéveszteni vele.

 

4.     Az A-vonalú, mell alatt vágott fazon szinte minden testalkatra jól áll – érdemes ilyet választanod, ha nem szeretnél kiszúrni sem a 150 cm magas, sem a duci koszorúslányokkal.

 

5.     Fontos, hogy a koszorúslányruha színe tetsszen neked, de a barátnőiden is jól kell állnia. Az élénk színekkel kevésbé lőhetsz mellé – a pasztell árnyalatok inkább a világos bőrű és hajú lányoknak állnak jól.

 

6.     Arra is gondolj, hogy a koszorúslányaid az esküvő után is tudják-e majd viselni a ruhájukat – akár egy kis átalakítással. Te sem szívesen adnál ki pénzt olyasmiért, amit többé nem vennél fel. Vagy ha mégis ilyen ruhát adnál rájuk, bizonyosodj meg róla, hogy találsz ilyet a kölcsönzőben, és nem kell megvarratniuk.

 

7.     Gondold át, mit bír el a koszorúslányaid pénztárcája. Ha a választott ruha drágább az átlagosnál, ajánld fel, hogy a különbözetet te fizeted.

 

8.     Ha nem ujjatlan vagy pántos, hanem csőfazonú vagy ejtett vállú ruhát szeretnél a koszorúslányaidnak, kérdezd meg őket előtte, kényelmes lenne-e számukra, hiszen sokat kell majd szaladgálniuk, segédkezniük neked a nagy napon.

 

Ha nem tudod még pontosan, milyen fazonú ruhát szeretnél látni a koszorúslányaidon, hozd el őket kölcsönzőnkbe, és válasszátok ki a tökéletes darabot!