5 hasznos tipp a menyasszonyi ruha próbálásához

Kölcsönözhetsz, vásárolhatsz, varrathatsz, kiárusításon böngészhetsz sok-sok gyönyörű ruha között... Bárhol is szeretnél álmaid ruhájához jutni, az alábbi ötleteket érdemes átfutnod.

1. Több szem többet lát. Remek ötlet, ha a próbára elviszed a legjobb barátnőd, testvéred vagy édesanyádat, akik jól ismernek és szeretnek Téged, mert kívülről más - sokszor reálisabb - szemmel láthatnak, mint a próba hevében és káprázatában Te önmagadat. Érdemes a kísérőid számát egy, maximum két emberre redukálni, egyrészt mert a legtöbb szalon nem alkalmas sok ember kényelmes elhelyezésére, másrészt meg megnehezítheti a választást, ha sokféle véleményt hallasz egyszerre. Tehát legjobb, ha azt viszed magaddal, akinek a véleményében a leginkább megbízol, de ő lehetőleg ne a vőlegényed legyen. Nemcsak babonából, hanem mert bármennyire is szeret - férfiból van, akik nem arról híresek, hogy türelmesen végigvárják, míg Te órákon át öltözködsz. Egyébként is nagyon fogsz tetszeni neki, bármi is választasz, ebben biztos lehetsz.   


2. Szerencsés, ha a ruha kiválasztásakor nem talpig sminkben jelensz meg, elsősorban a ruhák kímélése miatt. A frizurád is könnyen széteshet a próbák során. Az a célszerű, hogy ha a kiegészítők kiválasztásához egy másik időpontot beszéltek meg, és akkor már csak a kiszemelt ruhádba kell belebújnod újra és jöhet a megfelelő kellék!

3. Mivel sokféle fazont fogsz felpróbálni, praktikus, ha fehér, pánt nélküli melltartóban mész el, mert az minden fazonhoz alkalmazkodni fog. Ha még egységesebb képet akarsz, akkor vidd el a próbára az esküvői cipődet is és próbálj abban, vagy ha még nem vásároltad meg, akkor vegyél olyan magas sarkú cipőt, amilyet körülbelül hordani szeretnél majd a nagy napon. Ez azért hasznos, mert sok szalonban és a kiárusításokon is fiksz hosszúságú ruhákat látsz, amelyek hosszából csak felvenni lehet, leengedni nem. Kellemetlen lenne, ha vásárlás után derülne ki, hogy rövid a ruha.

4. Érdemes mindenhova telefonon bejelentkezni, ez kulturáltabb és időtakarékosabb is. Tudhatod, hogy ebben az esetben kizárólag Rád fognak figyelni, és nem kell másokkal megosztanod az időd. Ha viszont valami közbejön, mondanunk sem kell, hogy illik telefonálni.

5. Nem érdemes mereven ragaszkodni egyetlen elképzelt (valamikor újságban, manökenen látott) modellhez. Sokszor az a tapasztalat, hogy a megálmodott ruha egyáltalán nem előnyös a menyasszonyon. Ettől függetlenül a választás joga a Tied, de érdemes kicsit nyitottnak lenni, hisz mindenkinek az az érdeke, hogy a legszebb legyél.

A mi közel 500 darabos kollekciónkban biztosan megleled álmaid ruháját: http://www.boglarkaszalon.hu/eskuvoi.ruha