10 szuper ötlet azért, hogy jól érezd magad a menyasszonyi ruhádban

Mai cikkünkben összegyűjtöttünk Nektek néhány olyan fontos apróságot, amelyek abban segítenek Neked, hogy a választott ruhádban maradéktalanul jól érezhesd magad. Ezek a kis gyakorlati trükkök azok, amikre talán sokan nem gondolnak, ám ha nem figyelünk oda rájuk, megkeseríthetik a legszebb nap legszebb élményeit is.

 

  1. Ne legyen hosszú a ruhád alja!

Akár abroncsos, akár abroncs nélküli fazont választasz, fontos szabály az, hogy cipő felvétele után a földtől 6-8 cm-re legyen a ruha hossza. Nem kell aggódnod, hogy kilátszik a bokád (mindenki ettől fél), ugyanis senki nem alulról szemlél. Ha ennél hosszabbra hagyod a ruhád alját, lépésről lépésre rá fogsz taposni, vagy a párod lép rá, ugyanis a szoknyák alja előre libben. Ez egyszerű fizika. Csak úgy tudod elkerülni, hogy egész este megúszd a szoknyád folyamatos emelgetésével járó stresszt, ha figyelsz a ruha hosszára. A Boglárka Szalonban persze mi erre ügyelünk, de ha esetleg magadnak vásárolod meg a kollekciónkból valamelyik álomdarabod, akkor a varrónőddel erre érdemes odafigyelnetek.

 

      2. Legyen Nálad pótharisnya!

Ez sem tűnik fontos kelléknek, de amikor egy óvatlan mozdulattól felszalad a nylonharisnyádon a szem, nagyon fog zavarni, hogy egy-egy lépés alkalmával a szakadt harisnyádban (is) gyönyörködni fog a násznép. Megoldás: pótharisnya a méretedben. Megkérheted anyukádat, koszorúslányaidat, hogy tegyék a táskájukba, ők mindig a közeledben lesznek. Vagy: a tőlünk kapott vagy vásárolt kis szütyődben is elrejtheted.

 

      3. Legyen Nálad pótcipő!

A cipő, ha feltöri a lábat, embertelen kínokat tud okozni. Ne hozd magad ilyen helyzetbe! Vagy legyen Nálad még egy, másfajta fazonú fehér cipő, vagy a választott cipődben az esküvő előtti hetekben sokat járkálj, hogy „beidomítsd”. Nagyon fontos! Ne felejtsd el kérlek!

 

      4. Zsepi!

Persze tudjuk, hogy anyukáknál mindig van zsepi, de a meghatódott pillanatok miatt az a jó, ha a kis szütyődbe Te is bekészítesz egy 10-es csomaggal.

 

      5. Sminkreparálás

Könnyektől, pusziktól, verejtéktől stb. az atombiztos smink is el tud kenődni. Megoldás: barátnőknél előre bekészített make up, spirál, festék, rúzs.

 

      6. Tű, cérna

Isten ments, hogy erre sor kerüljön, de az ördög sosem alszik. Anya vagy barátnő táskájában elfér egy kis fehér cérna.

 

      7. Tampon

Nem a legközösségibb téma, de hát nők vagyunk, Csajok. A természet meg tud tréfálni bennünket a nagy izgalmak hatására a legváratlanabb pillanatokban is némi meglepetéssel.

 

      8. Időben elkezdett szépészet

Javasoljuk, hogyha az esküvődre gyantázást, műkörmöt, szoláriumot, arckezelést tervezel, akkor azt jóval a nagy nap előtt próbáld ki magadon, főleg, ha nem vagy ezekhez heti szinten hozzászokva. A tested nem biztos, hogy minden beavatkozást olyan ritmusban tolerál, ahogy Te szeretnéd.

 

      9. Parfüm, virág

Sajnos manapság az allergiák korát éljük. Vadiúj parfüm kipróbálását ne az esküvőd napjára tervezd, mert sokakban előfordulhat olyan összetevő, amikre allergiás lehetsz. Teszteld a parfümöt előtte, mielőtt magadra fújod a nagy napon. Ugyanez a helyzet a virágok pollenjeivel. Jó előre tudni, mire számíthatsz. Egy parlagfű allergiás simán befulladhat keresztallergia miatt egy kis virágportól is.

 

      10. Fehérnemű próba

Szuperszexi esküvői fehérneműdben is érdemes egy-két alkalmat eltölteni, mielőtt a nagy napon viseled. Cserélni akkor már nem nagyon lesz módod, ha bárhol kényelmetlen. Ja, és hatványozottan figyelj arra, hogy mosd ki, mielőtt újonnan felveszed! A boltban ezeket próbálhatták mások, de a festékanyagok is okozhatnak kipirosodást, ha előtte nem mostad át alaposan őket.

 

Őszintén reméljük, hogy hasznodra tudtunk lenni a tippjeinkkel. Várjuk szeretettel kérdéseiteket és ötleteiteket. Szép esküvőt kíván Nektek a Boglárka Szalon. A fotón a mesebeli, 550 darabos kollekciónk egyik darabja látható :-)